BEZ GOLOVA U LAJKOVCU, ŽELEZNIČARU SAMO BOD PROTIV RADNIČKOG KLUPCI

Železničar ni danas nije iskoristio prednost domaćeg terena i ostaje na jednoj pobedi posle pet prvenstvenih kola. Meč protiv Radničkog Klupci završen je bez golova, u teškoj i slaboj utakmici bez izrazitih šansi. Doduše, Železničar je napadao u prvom periodu meča, ali ta dominacija nije donela željeni rezultat.

Susret je okarakterisao i naboj na obe strane, pa je sudija Ranković iz Uba podelio čak 11 žutih kartona i crveni: pet fudbalerima Želje i šest gostima, od čega je napadač Milovanović dobio dva – drugi zbog koškanja u 80. minutu nakon čega je isključen. Najviše kartona sudija je podelio u nadoknadi vremena. U ovom susretu ekipa Železničara je bio oslabljena zbog neigranja povređenog Boškovića.

Posle današnjih pobeda Mladost iz Prnjavora (dobila Divce 2:1) i Vrelo Sport, koji je pobedio u Osečini sa 2:1, izjednačili su se sa Radničkim na tabeli sa po 10 bodova, ali su Valjevci i dalje prvi zbog bolje gol razlike.. Zadrugar je četvrti sa 9, Jedinstvo Vladimirci peto sa istim brojem bodova, a Strmovo na šestom mestu sa 8 bodova. Železničar je na 11. mestu sa pet bodova, ispod su Osečina, Ribnica i Cer.

U šestom kolu sledećeg vikenda Zadrugar dočekuje Osečinu, Strmovo gostuje u Divcima, a Železničar u Belanovici.

Related posts

Leave a Comment