OK ŽELEZNIČAR POBEDNIK TURNIRA U SUBOTICI, STEFANA U ŽELEZNIČARU

U sklopu priprema za novu sezonu odbojkašice „Železničara“ osvojile su pobednički trofej na desetom Memorijalnom turniru u odbojci „Josip Marković – Josa“ u Subotici, čiji je domaćin Ženski odbojkaški klub Spartak, koji ovim turnirom čuva sećanje na svog vrednog i uspešnog sportskog radnika.

Večeras su lajkovačke odbojkašice u finalu savladale TENT sa 3:0, po setovima 25:23, 25:21 i 25:20. Ubedljivu pobedu Želja je ostvario i u prvom meču, u kojem je pobedio Novi Sad takođe sa 3:0 (25:22, 25:22, 25:21).

Aleksandra Uzelac je proglašena za MVP turnira. U meču sa Obrenovčankama osvojila je 17 poena, a protiv Novog Sada 13. U prvom meču pratila ju je Barbara Batinić sa 13, u finalu Valerija Savićević sa 8.

Gledajući fotografije sa ovog turnira dobili smo potvrdu vrlo lepe vesti o kojoj se „šuškalo“ letos – Stefana Pakić je konačno u Železničaru!

Tu je nekoliko novih devojaka, a nadamo se da ćemo o njima uskoro dobiti i zvanične informacije iz Železničara, dok su iz prošle sezone u timu Antonijević, Uzelac, Oluić, Batinić, Savićević i Ivanović.

Related posts

Leave a Comment