POZIV ZA TRENING ZA TRENERE I MENTORE

U okviru implementacije UPSHIFT programa, UNICEF u Srbiji poziva zainteresovane za UPSHIFT program da se prijave na: Trening za trenere u trajanju od 5 dana (za potrebe kreiranja Tima trenera – 20 ljudi) i/ili Trening za mentore u trajanju od 3 dana (za potrebe kreiranja Tima mentora – 50 ljudi).

UPSHIFT spaja društveno preduzetništvo, inovacije i timski duh, kako bi osnažio mlade da pokrenu rešavanje društvenih izazova u svom okruženju.

Otvoren je poziv za trenere i mentore u skladu sa UNICEF UPSHIFT metodologijom, globalni program za adolescente i mlade (uključujući i one iz marginalizovanih grupa), kako bi u okviru radionica stekli znanje i veštine bazirane na design thinking metodologiji. Nakon treninga, treneri i mentori će u okviru trodnevnih radionica sa mladima deliti znanja i veštine koje su im potrebne kako bi se uspešno bavili reševanjem problema u svojoj zajednici.

Rok za prijave je do 19. septembra.

Više o treningu i uslovima pročitajte na linku: https://www.unicef.org/serbia/poziv-za-trening-za-trenere-i-trening-za-mentore?fbclid=IwAR31H9U3a9uBj8YbDn8rHiZVHOyLdh7WoVUkcgE46uBrdQv7r0pw4b6e6yM

Related posts

Leave a Comment