STRMOVO I ZADRUGAR ODIGRALI NEREŠENO

Već u trećem kolu Kolubarsko-mačvanske zone odigran je još jedan lajkovački derbi, ovoga puta bez pobednika jer su Strmovo i Zadrugar na stadionu “Obren Radovanović”u Strmovu podelili bodove – 1:1.

FK Strmovo je važilo za favorita u ovoj utakmici, ali je krenulo u neočekivanom smeru po domaći tim i publiku, jer je Zadrugar poveo već u 10. minutu golom Davida Kostića iz slobodnog udarca.

Domaćin je krenuo u napad sa željom da što pre izjednači, što je i uspeo pred kraj poluvremena. U 42. minutu iz povratne lopte nakon izvođenja prekida strelac je bio Nikola Spasojević.

Tim Strmova je i u nastavku meča imao znatno više od igre, nastavio sa napadima, stvarali su i promašivali šanse. Pritisak Strmova u želji da dođe do pobede stvorio je i tenzije na terenu, tako da je sudija Todorović iz Loznice podelio sedam žutih kartona: tri domaćim fudbalerima i četiri igračima Zadrugara.

U ostala dva meča odigrana danas Radnički je u Valjevu savladao Osečinu sa 2:0, dok je u Mionici Ribnica došla do prvih bodova i to pobedom protiv Vrelo Sporta sa 1:0.

Železničar sutra od 16:30 na svom stadionu dočekuje Cer iz Petkovice.

Related posts

Leave a Comment