PRIJEM PRVAKA I PODELA BESPLATNIH UDŽBENIKA U AMFITEATRU ŠKOLE

Intoniranjem državne himne “Bože pravde”, a potom i prvim školskim zvonom koje se oglasilo u 7:30 časova, otpočela je nova školska godina i za lajkovačke osnovce, učenike OŠ “Mile Dubljević.

Za 108 lajkovačkih prvaka upriličen je već tradicionalni prijem u amfiteatru škole. Prvake i njihove roditelje pozdravili su i dobrodošlicu poželeli direktorka škole Biljana Žujović i predsednik opštine Andrija Živković.

I ove školske godine lokalna samouprava je prvacima obezbedila besplatne udžbenike, koje je danas podelio predsednik Živković.

‚‚Morate biti dobri i vredni, morate poštovati pravila i slušati svoje učiteljice, a mi svi zajedno ćemo se truditi da vam pomognemo da ovo vreme koje provodite u školi bude nešto što ćete zapamtiti kao jedan od najlepših perioda svog života”, rekla je direktorka škole u svom obraćanju prvacima.

‚‚Želim  vam puno uspeha na novom putu obrazovanja na koji ste danas zakoračili. Želim vam da budete marljivi đaci , da budete dobri drugari i da slušate svoje učiteljice a kasnije i nastavnike”, poručio je prvacima predsednik opštine Andrija Živković, a potom je svim prvacima podelio besplatne udzbenike i rance, koje je obezbedila lokalna samouprava.

Sve učionice uređene su danas u znaku dobrodošlice budućim prvacima.

Kao i prethodnih godina, prvaci su danas na dar dobili i poklon pakete “Europroma”.

Pored toga, povodom početka nove školske godine, u ponedeljak, 5. septembra u podne, u amfiteatru  škole, biće održana  predstava za đake prvake i realizovana već ustaljena podela školskog pribora, koji pored besplatnih udžbenika prvacima tradicionalno obezbeđuje lokalna samouprava.

Related posts

Leave a Comment