DANAS OD 17 ČASOVA HUMANITARNI LIVE ZA TEODORU

Još jedna u nizu humanitarnih akcija prikupljanja sredstava za lečenje trogodišnje Teodore Jovanović iz Sela Lajkovca, u borbi za njen prvi korak, otpočeće danas od 17 časova uživo na internetu u preko 50 Fb grupa i trajaće nekoliko dana.

Akciju su inicirale Lajkovčanke koje imaju iskustva sa prodajom mahom svoje polovne garderobe uživo preko Fb grupa.  

Lajkovčanka Irena Ranković kaže, da su se akciji odazvali brojni pojedinci, ali i vlasnici radnji, da će ponuda biti vrlo raznovrsna, a sva prikupljena sredstva biće uplaćena na Teodorin račun.

“Samom kupovinom i licitacijom pomažete Teodori. Lajkovčani i svi zainteresivani iz okruženja, hajdemo još jednom da pokažemo da imamo dušu i srce. Budimo humani!  Veliko hvala svima koji su donirali stvari za ovaj humaniratni live i samim tim pružili podršku za našu Teodoru: Ana Đokić, Biljana Milošević, Brajić, Nada Ninković Martinović, Nešto Novo Maja, Kristina Đurić, Lela Jovanović Kostić, Snežana Matic, Bojana Brdarić,  Slađana Vitorović, Marijana Selenić,  Nemanja Milanović,  Ruža Vujić,  Milica Bogavac,  Goca Vučićević, Jelena Joksimović,  Slađana, Jelena Živanović Anđelković, Gordana Matić Džiambor,  Jovana Vuković,  Irena Ranković, komšinica Branka,  Kristina Bogavac… Nadam se da nisam nekog zaboravila… Još jednom, hvala veliko svima”, kaže Irena, uz apel svima da u što većem broju učestvuju u ovoj akciji.

ZainteresovanI za učešće u ovoj akciji, koji još uvek nisu upoznati sa pojedinostima realizacije, poslednja uputstva mogu dobiti preko linka:   

https://www.facebook.com/irena.rankovic.9

Bex kurirska služba je izašla u susret i dala svoj doprinos akciji time što je omogućila da paketi kupljeni u humanitarnoj prodaji za Teodoru besplatno stignu do kupaca i time pokazala svoju veličinu.

Od neophodnih 653.000,00 za Teodorino lečenje, u akciji Humanitarne fondacije BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić, do sada je prikupljeno 147.000,00 dinara. Uplate i sms poruke za Teodoru stižu svakodnevno, a recimo da je ovih dana Lajkovčanin Marko Dragićević za Teodorino lečenje uplatio 40.000,00 dinara.

https://www.budihuman.rs/korisnik/1320/teodora-jovanovic

Related posts

Leave a Comment