ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO: BREND “ZIMNICA MAJA” NEPRIKOSNOVEN I OVE SEZONE

Primeri preduzimljivih žena, koje su upornošću i radom uspele maksimalno da osnaže sebe i naprave pravi biznis, uvek plene pažnju. Takva je Lajkovčanka Maja, koja je u posao krenula bukvalno sa varjačom i šerpom, a danas je akter ozbiljne preduzetničke priče i kao takva može poslužiti za primer drugima, posebno ženama, da hrabro slede svoje snove.

Ljubav prema spremanju hrane i veštine koje je vremenom sticala, prateći na tom putu ženskog preduzetništva sve neophodne novine i uklapajući se u zakone tržišta, dovele su je na odličnu poziciju među proizvođačima zimnice u regionu, pa je konstantno tokom cele godine bukvalno pretrpana porudžbinama.

Meštani Lajkovca i okolnih mesta i ove sezone mogu se pouzdano osloniti na raznovrstan i kvalitetan program “Zimnice Maja”, Lajkovčanke Marijane Kovačević, koja je vrednim radom i konstantnim kvalitetom stvorila prepoznatljiv brend.

Svoj hobi i veštinu uveliko je pretvorila u biznis, i to vrlo uspešan. Cilj joj je da se, uz ispunjenje još par neophodnih uslova, njena zimnica nađe na policima marketa širom Srbije.

Maja vredno radi tokom cele godine, u svojim plastenicima prvenstveno, i već od ranog proleća sa prvim plodovima kreće sa pripremom zimnice. Ovo je period finiširanja narudžbina, za šta je ostalo još malo vremena.

Ako iz bilo kog razloga još niste sami pripremili ili naručili zimnicu, ili vam pak nedostaje tek nešto iz slanog ili slatkog programa zimnice, možete kontaktirati Maju na broj telefona 060/ 3433 – 637.

Komletan program zimnice, i slani i slatki, Iz Majine kuhinje stižu, od prirodnog proizvedenog povrća i voća na tradicionalni način pripremljeni: flaširani paradajz, sve vrste ajvara, lovačka salata, barena paprika, paprika punjena kupusom, krastavčići, džemovi, sokovi, slatko… a cene su prilično pristupačne za lokalno tržište.

Kompletna proizvodnja “Zimnica Maja” smeštena je u njenom porodičnom domaćinstvu u delu Lajkovca popularno zvanom “ispod pruge” u ulici Petra Bojovića broj 16, na potezu prema reci Kolubari.

Radila je Maja uspešno i kao kuvar u više dobrih restorana u okruženju, spremala uvek za svoju porodicu i prijatelje, a ideja o poslu sa zimnicom nametnula se kao logičan sled onog momenta kada je bila pretrpana molbama i porudžbinama ljudi iz svog okruženja.

Razmislite, možda vaš hobi možete pretvoriti u biznis, ili možda biznis možete napraviti od nečega što sada s ljubavlju i vešto činite za svoje najbliže, ovako nekako, po Majinom receptu!?  

Vašoj pažnji preporučujemo tekst o Maji, i njenom putu do brenda zimnice, iz arhive portala lajkovacnadlanu.rs , obljavljen septembra prošle godine, :

Related posts

Leave a Comment

twenty − five =