LETOVANJE ZA PENZIONERE I SVE ZAINTERESOVANE SUGRAĐANE

Opštinsko Udruženja penzionera Lajkovac i ove godine misli na svoje članove, a i na sugrađane, pa je obezbedilo mogućnost letovanja na moru, a i na planini, potvrdio je predsenik udruženja Branko Perić:

“Obezbedili smo da naši članovi, a i svi ostali zainteresovani sugrađani preko udruzenja mogu koristiti odlazak na Zlatibor i boravak u apartmanima Zlatiorski konaci, kao i na more.

Na moru mogu letovati u mestu Šušanj, van sezone u junu i septembru, kao i u vreme sezone u julu i avgustu.  Aranžmani za letovanje su po povoljnim cenama, a za sve informacije zainteresovani se mogu javiti u kancelariju udruzenja, Ili meni lično na broj telefona: 065/ 9312 – 007.

Pored mogućnosti letovanja na moru i na planini, penzionere očekuje i banjska rehabilitacija.  

“Informacija za penzionere koji su podnelu zahtev za banje je da će lista biti objavljena 26. maja. Takođe, od juna svako meseca biće organizovana po jedna  ekskurzija i to posle 10.-og u mesecu, a  destinacije određuju drage kolege penzioneri”, dodaje Perić.

Za većinu penzionera i sugrađana sa nižim primanjima, ovo je jedina mogućnost odlaska na letovanje, pa je ova aktivnost udruženja od velikog značaja za njih i njihove porodice.

 Opštinsko Udruženja penzionera Lajkovac uspešno nastoji da i u svim ostalim segmentima olakša i ulepša život pripadnicima treće dobi.                                                                                                

                                                              

Related posts

Leave a Comment