USPEH LAJKOVAČKIH SREDNJOŠKOLACA NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU BRAVARA – ZAVARIVAČA

Srednja stručna škola iz Kragujevca bila je domaćin Reubličkog takmičenja učenika mašinskih škola Srbije za trogodišnje obrazovne profile, na kome su uspešno učestvovali učenici i profesori lajkovačke Srednje škole “17. Septembar” profila bravar-zavarivač i osvojili vredne nagrade.

Učenica Marijana Petković sa održanog takmičenja vratila se sa peharom, diplomom i medaljom za osvojeno treće mesto.

Zasluženu nagradu dobio je i profesor praktične nastave Milovan Vasiljević, koji je svoj rad posvetio pripremanju učenika za njihovo buduće zanimanje.

Učešće u takmičenju uzeli su i učenici Branislav Ignjatović i Darko Panić, a podršku im je pružao i profesor praktične nastave Ratko Kipić.

“U pripremama za Republičko takmičenje Zavarivanje MAG postupka učenici srednje škole u Lajkovcu dobili su veliku podršku od socijalnih partnera KOLUBARA – METAL i instruktora kod kojih se izvodi nastava učenja kroz rad.

Profil bravar zavarivač po dualnom modelu učenja sve više privlači pažnju učenika osmog razreda, a sa osvojenim nagradama naša škola postaje  još značajnija obrazovna ustanova”, napominje direktoeka škole Kosana Grčić.

Related posts

Leave a Comment