PLANINARI OBELEŽILI SLAVU

Planinari “Ćire” obeležili su svoju slavu, Svetog Nikolaja Episkopa Žičkog.

Nakon čina rezanja slavskog kolača i svečanog ručka u prostorijama društva, usledilo je višesatno druženje planinara i brojnih gostiju.

Predsednik lajkovačkog Planinarsko sportskog društva “Ćira” Vladan Jakovljević je posebno zadovoljan činjenicom da su se lajkovački planinari konačno nakon dve godine, zbog okolnosti pandemije, ponovo okupii i dostojno obeležili svoju slavu.

“U ime društva i ljudi koji su učestvovali u organizaciji naše slave ( Rada, Jasmina, Snežana, Dragana, Jevtic, Liga, Aca) zahvalio bih se članovima koji su pripremili  hranu, jer su pokazali duh zajedništva koji nam je u ovim vremenima itekako potreban, kao i našim gostima koji su bili sa nama. Bilo je preko 60 gostiju: prijatelja  iz Priboja, Lazarevca ( PD VIS, PD Malci, LA Kurbla),  PD Oštra Čuka Sokobanja i naravno planinara Ćire. Sveštenici Toma i Milan su kao i uvek bili uz nas i ukazali su na negovanje vere i tradicije koje  naš klub baštini. Ovo je za nas izuzetno važan dan, a planinari “Ćire” svakako nastavljaju dalje sa realizacijom svih planiranih akcija”, najavio je predsednik društva Vladan Jakovljević.

Related posts

Leave a Comment