DOPRINOS TURISTIČKE ORGANIZACIJE EKOLOŠKOJ AKCIJI

Turistička organizacija opštine Lajkovac se ove godine  priključila velikoj ekološkoj akciji čišćenja reke Kolubare kod Jolića vodenice i etno naselja, jednog od najpopularnijeg izletišta Lajkovčana.

Mira Tabić, v.d. direktor Turističke organizacije opštine Lajkovac je tim povodom naglasila:

“Svojim učešćem, Turistička organizacija opštine Lajkovac podržala je inicijatora ove ekološke akcije JP Gradsku čistoću, zatim Ekološko udruženje reke Kolubare, Opštinu Lajkovac i sva ostala preduzeća koja su dala doprinos ovoj ekološkoj akciji koja ima za cilj podizanje svesti kod svih posetilaca reke da iza sebe ostave čistu reku i zdravu, nezagađenu životnu sredinu. Svi ljubitelji Kolubare, oni koji reku vole i posećuju treba da razviju ekološku svest i odgovorno se ponašaju prema reci i samoj prirodi.

Turistička organizacija opštine Lajkovac uvek će se rado odazvati ovakvim akcijama jer svi mi koji volimo Lajkovac i našu reku, uvek ćemo rado odvojiti vreme da očistimo što je više moguće tog otpada iz rečnog korita.

Ovim putem pozivam i sve ostale građane, da daju svoj doprinos i da se odazovu akciji koja treba da predstavlja jedan novi početak u boljem ophođenju prema Kolubari, jednom od prirodnih  turističkih potencijala naše opštine.”


Related posts

Leave a Comment