ZADRUGAR POBEDOM PROTIV VLADIMIRACA IZBIO NA ČETVRTO MESTO

U 16. kolu Kolubarsko-mačvanske zone Zadrugar je juče savladao Jedinstvo iz Vladimiraca  sa 2:1, golovima Vlade Jerinića i Gavrilovića. Posle ove pobede zeleno-beli su na odličnom četvrtom mestu sa 21 bodom, koliko imaju i Ribnica na petom i Mladost na šestom mestu, ali sa dosta slabijom gol razlikom.

Kao i na prethodnoj utakmici Zadrugar je bio domaćin na stadionu ZSK-a u Valjevu, čime je odradio kaznu od dva meča neigranja na svom stadionu, dobijenu na kraju jesenjeg dela prvenstva.

Meč sa Jedinstvom bio je rastrzan, sa malo lepog fudbala. Zadrugar je poveo u 35. minutu iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, strelac je bio Vladimir Jerinić. Gosti su izjednačili u 52. minutu preko levokrilnog napadača Petrovića, da bi rezultatsku tačku na meč stavio Nemanja Gavrilović u 68. minutu. Lajkovčani su propustili još nekoliko odličnih šansi, po jednom su pogodili prečku i stativu.

Neprijatan trenutak na utakmici bila je povreda kolena mladog napadača Zadrugara Aleksandra Vasića pred kraj prvog poluvremena, posle starta jednog gostujućeg igrača. Delovalo je da se radi o vrlo ozbiljnoj povredi, Vasić je završio u valjevskoj Hitnoj pomoći, ali saznajemo da se radi o  istegnuću ligamenata zbog čega je lajkovački fudbaler u gipsu.

Podsećamo da su u subotu Strmovo i Železničar u međusobnom susretu odigrali bez golova, tako da su i dalje na začelju tabele: Železničar ima 12, a Strmovo 11 bodova.

U sledećem kolu Zadrugar igra u Ljuboviji protiv Drine, Železničar dočekuje Budućnost Krušik, vodeći tim koji je posle dva remija juče poražen u Divciam sa 1:0, a Strmovo igra u Petkovici protiv Cera.

Related posts

Leave a Comment