PREMINULA JOŠ JEDNA OSOBA, DANAS BEZ NOVOZARAŽENIH

Nakon nekoliko sedmica, tokom kojih na području Lajkovca nije bilo novopreminulih u vezi sa kovidom, a broj novozaraženih korona virusom je na dnevnom nivou bio minimalan, prema današnjem izveštaju, od troje preminulih u Kolubarskom okrugu, jedna osoba je sa područja opštine Lajkovac.

Od posledica infekcije korona virusa, preminula je još jedna osoba i to je 13.-ta žrtva kovida u ovoj godini na području lajkovačke opštine.  

Od početka godine, u vezi sa kovidom preminulo je 195 osoba u Kolubarskom okrugu: Valjevo 113, Lajkovac 13, Ljig 8, Mionica 16, Osečina 15, Ub 30.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, novozaraženih u Kolubarskom okrugu je 9, dok na području Lajkovca nema laboratorijski potvrđenih novih slučajeva Kovid – 19 infekcije.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 24, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 299 obolelih od korona virusa.

Od početka godine je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 1296 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, u ovoj godini, je 14789.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima na lečenju 7 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), bez pacijenata na potpomognutoj respiraciji.

Prethodnog dana u Valjevu nije bilo novih hospitalizacija kovid pacijenata.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 4. aprila:

Related posts

Leave a Comment