BRILJANTNA TEODORA I NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU IZ MATEMATIKE

Stigla je i zvanična potvrda: Teodora Bajić, učenica VI/1 odeljenja OŠ “Dimitrije Tucović” iz Jabučja, pored toga što će predstavljati svoju školu i opštinu Lajkovac na Republičkom takmičenja iz fizike, plasirala se i na Republičko  takmičenje iz matematike.

Briljantnoj Teodori, koja ide na državno takmičenje iz matematike, mentor je nastavnica Marija Marić.

Dakle, Teodora će ovog proleća dva puta predstavljati svoju školu i opštinu na najvišim, državnim takmičenjima iz fizike i matematike.

Kao što smo ranije već pisali, Teodora 9. i 10. aprila odlazi na Republičko takmičenje iz fizike, a upravo je stigla vest da je plasirana i na Republičko takmičenje iz matematike. Oba takmičenja će biti u Kraljevu.

“Sjajna Teodora je ponos svih nas”, kažu u školi u Jabučju.

Sjajan uspeh na Okružnom takmičenju iz matematike ostvario je još jedan učenik škole u Jabučju, ali po propozicijama takmičenja četvrtaci i petaci ne idu dalje na Republičko takmičenje iz matematike. Vojin Radovanović, učenik četvrtog razreda, osvojio je treću nagradu na Okružnom takmičenju iz matematike, Vojinov mentor je učiteljica Suzana Tasić.

Vojin Radovanović učenik IV razreda jabučke škole nam pokazuje da ćemo se uspesima radovati i narednih godina. Učenici IV razreda završavaju učešće na okružnim takmičenjima, ali je on postigao izvanredan rezultat, koji je maksimum za njegov uzrast.

Related posts

Leave a Comment