U ČETVRTAK OD 16:30 PODRŽIMO ODBOJKAŠICE ZA ULAZAK U FINALE!

U četvrtak 24. marta od 16:30 časova, u Sportskoj hali Lajkovac, igra se odlučujuća treća utakmica polufinala plej-ofa Superlige Srbije između Železničara i Uba. Prenos je na RTS 2.

Pobednik ovog meča igraće za šampionsku titulu protiv Crvene zvezde, koja je finale izborila u dva susreta sa Jedinstvom iz Stare Pazove.

Prvi susret u Lajkovcu pripao je Železničaru sa 3:2, a sinoćni na Ubu domaćim odbojkašicama sa 3:1. Obe utakmice su imale sličan tok: Jedinstvo bi u početku bilo sigurnije, da bi kako odmiče vreme Železničar igra sve bolje i pravio preokret. Malo je nedostajalo da to učini i sinoć u vrlo izjednačenom četvrtom setu, koji je vrlo lako mogao pripasti Lajkovčankama, a onda bi u tajbreku sve bilo moguće.

Iako je Železničar tokom prvenstva bio superiorniji, očigledno je da su trenutno ove dve ekipe prilično izjednačene i da uzbuđenja neće manjkati ni u trećoj utakmici. Sastav Branka Kovačevića je pokazao da može „dodati gas“ i da može više, pa se nadamo da će se sve kockice sklopiti baš u četvrtak popodne, uz veliku podršku sa tribina.

Upravo podrška publike može biti taj „tas na vagi“ za Železničar, a Lajkovčani su puno puta do sada pokazali da ne štede dlanove i grla kada je najpotrebnije.

Tako da preostaje samo da poručimo – u četvrtak uveče svi u halu, pa da pišemo nove stranice istorije lajkovačkog sporta!

Related posts

Leave a Comment