KAMPANJA ZA OPREMANJE INKLUZIVNOG CENTRA U LAJKOVCU

Udruženje “BaziMili” Lajkovac, za pomoć deci sa autizmom i drugim teškoćama u razvoju, u punom jeku kampanje za opremanje dečijeg Inkluzivnog centra, snimilo je video, kako bi što širem auditorijumu približili i pojasnili detalje svoje zamisli, koja je uistinu od velike važnosti za decu sa teškoćama u razvoju i njihove porodice.

Cilj kampanje je da se unaprede prostorije Inkluzivnog centra u Lajkovcu, što će deci boravak u Dečijem inkluzivnom centru učiniti i lepšim i lakšim. Funkcionalniji prostor će otvoriti više mogućnosti za dalji razvoj dece sa autizmom i drugim teškoćama u razvoju. To podrazumeva nabavku dodatnog nameštaja, klima uređaja i pribora za radionice.

U videu koji sledi, predsednica Udruženja “BaziMili” Milica Nikolić, pojašnjava razloge i ciljeve aktuelne kampanje za opremanje Inkluzivnog centra u Lajkovcu.

https://fb.watch/bVyI7guUZe/

Ovaj video je samo jedan u nizu segmenata intenzivne kampanje za opremanje dečijeg Inkluzivnog centra.

Inače, Školarac print je jedna od lokalnih firmi koja od samog početka podržava rad Udruženja “BaziMili”. Bez izuzetka, pružajući primer drugima, odazvali su se na svaki apel i velikodušno izasli u susret, čime su jos jednom su pokazali da su visoko društveno odgovorna firma, a inače su i sada među prvima donirali za Dečiji Inklizivni centar.

Related posts

Leave a Comment