26 NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa u Kolubarskom okrugu preminule su još tri osobe, u Valjevu je preminula jedna osoba i na području Uba preminule su dve osobe. Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminulo je 908 osoba, od kojih je bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubilo 65 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, na teritoriji Kolubarskog okruga juče je testirano 659 osoba.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 294 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno 26 novih slučajeva Kovid – 19 infekcije.

Od početka februara na području Lajkovca registrovano je 166 novozaraženih korona virusom.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 505, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 5256  obolelih od korona virusa.

Do sada su na području Lajkovca ukupno potvrđena 3884 slučaja Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 47881.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima na lečenju 166 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 16  pacijenata. 

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 5. februara:

Related posts

Leave a Comment