30 NOVOZARAŽENIH

Od posledica korona virusa u Kolubarskom okrugu preminule su još četiri osobe, u Valjevu su preminule  tri osobe i na području Uba jedna. Od početka epidemije u Kolubarskom okrugu preminulo je 905 osoba, od kojih je bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubilo 65 osoba.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od 334 novozaraženih u Kolubarskom okrugu, na području Lajkovca laboratorijski je potvrđeno 30 novih slučajeva Kovid – 19 infekcije. Od početka februara je na području Lajkovca registrovano je 140 novozaraženih korona virusom.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 516, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 5419  obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 3858 slučajeva Kovid – 19 infekcije. Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 47587.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima na lečenju 159 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 16 pacijenata.

Juče je u Valjevu hospitalizovano 14 kovid pacijenata, od kojih je 13 nevakcinisanih i 1 vakcinisan.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje u Kolubarskom okrugu na dan 4. februara:

Podaci o broju vakcinisanih u Kolubarskom okrugu, stanje na dan 3. februara:

Related posts

Leave a Comment