NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREDSEDNIKA OPŠTINE ANDRIJE ŽIVKOVIĆA

Dragi sugrađani,

želim vam srećnu i uspešnu nastupajuću 2022. godinu, da u dobrom raspoloženju sa najdražima provedete novogodišnje i božićne praznike. Nova godina za sve nas predstavlja novu šansu da ostvarimo svoje želje i planove. Prvenstveno vam želim dobro zdravlje, kao osnov za sve ostalo. Neka vam Nova godina i Božić donesu radost i uspeh na svim poljima, posebno na planu lične i porodične sreće.

                U protekloj godini, i pored mnogobrojnih problema koje nam je donela pandemija korona virusa, završili smo projekte na kojima će se zasnivati dalji napredak i razvoj naše lokalne zajednice. Višede-cenijski san mnogobrojnih generacija Lajkovčana, da u svom mestu imaju zatvoreni bazen, postao je java. Uz sportsku halu i brojna igrališta omogućili smo mladima da na zdrav način grade svoju budućnost. U prilog tome išla je i rekonstrukcija Srednje škole „17.septembar”, koja sada nudi idealne uslove za stvaranje novih kadrova koji će našu opštinu voditi ka daljem prosperitetu.

                Nastavićemo da radimo na poboljšanju uslova života, obnovi i uređenju infrastrukture, pobodljša-vanju celokupnog sistema vodosnabdevanja, zapošlja-vanju, a glavni akcenat stavićemo na pokretanje Indu-strijske zone 2, koja će predstavljati svojevrsnu kapiju privrede Zapadne Srbije i tu šansu moramo iskori-stiti na najbolji mogući način.

                Verujem da vreme koje dolazi donosi novu energiju i mogućnosti za dalji napredak i razvoj našeg mesta i poboljšanje uslova za život svakog čoveka u našoj opštini. U to ime čestitam vam Novu godinu i božićne praznike i želim još lepši i ispunjeniji život ubuduće.

Predsednik opštine Lajkovac

Andrija Živković, sa saradnicima

Related posts

Leave a Comment