NAGRADE REDOVNO STIŽU U ŠKOLU U PEPELJEVCU

Osnovci iz Pepeljevca su već ustaljeno redovni i uspešni učesnici gotovo svih važnijih takmičenja u okruženju, pa i međunarodnih. I nagrade redovno pristižu, sa likovnih i literarnih konkursa posebno. I najbolji mali basnopisci su učenici škole u Pepeljevcu.

Tri diplome upravo su stigle za nagrađene učenike IO OŠ “Mile Dubljević” u Pepeljevcu, učesnike regionalnog konkursa Zavoda za javno zdravlje.

“Vec nekoliko godina unazad naši učenici sa velikim entuzijazmom i zapaženim uspehom učestvuju na konkursima Zavoda za javno zdravlje Valjevo”, podseća učiteljica Katarina Marković.

Ovoga puta nagrađena su tri učenika škole u Pepeljevcu: Sara Radovanovic , učenica četvrtog razreda dobila je 2. nagradu u kategoriji od I-IV razreda za likovni rad na temu ,,Čuvam svoje zube – ponosim se osmehom”. Na istu temu 3.nagradu je dobio Vuk Vukašinović ,učenik trećeg razreda.

Prvu nagradu za literarni rad na temu ,,Biram pametnije, hranim se zdravije ” dobila je Odeljenjska zajednica 3/5 i 4/5.

Nagrade i diplome učenicima uručila je na prigodnoj maloj svečanosti u školi patronažna sestra Zorica  Stanković.

Učiteljica Katarina Marković, vidno zadovoljna uspesima koje učenici Izdvojenog odeljenja u Pepeljevcu postižu, naglašava da upravo stižu priznanja i sa drugih takmičenja, pa I međunarodnih:

“U ovom periodu zabeleženo je i učešće naše učenice Lene Savković na literarnom konkursu “Radovićev venac 2021″.

Učenica III- 5, Lena Savković, pod mentorstvom učiteljice Gordane Stanojević, učestvovala je na literarnom konkursu “Radovicev venac 2021″, na temu ,,Pogled sa mog prozora”. Na pomenuti konkurs je pristiglo 400 radova iz svih krajeva Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Rad nase ucenice je izborio mesto u Zborniku nagradjenih i odabranih radova, kao odabran rad. U prilog tome, na adresu škole je stigla zahvalnica za učesce na konkursu i Zbornik radova. Stigle su nam diplome i sa Međunarodnog festivala u Bitolju…”

Zahvalnice i diplome, osim nagrađenim učenicima, redovno stižu i njihovim učiteljicama Gordani Stanojević i Katarini Marković.

Related posts

Leave a Comment