ŽELEZNIČAR FINALISTA KUPA SRBIJE!

Prema očekivanjima, odbojkašice Železničara biće u prilici da u martu sledeće godine brane trofej koji pripada pobedniku Kupa Srbije.

Večeras su u Sportskoj hali Lajkovac, u uzvratnom polufinalnom susretu, savladale TENT identičnim rezultatom kao u Obrenovcu – 3:0 (25:19, 25:12, 25:18). Sa dve ubedljive pobede Lajkovčanke su se plasirale u finale Kupa Srbije, gde ih očekuje Crvena zvezda, koja je ranije eliminisala Ub.

Ponovo je kompaktni tim Branka Kovačevića dominirao u svim segmentima igre, a odlično poentersko veče imale su Barbara Batinić sa 19 i Jovana Mirosavljević sa 17 poena. Mlada Vanja Ivanović, kojoj trener Kovačević sve češće daje priliku, osvojila je 7 poena, Milojević 5, Uzelac 3 i Perović 2. Gošće su ravnomerno rasporedile poene, a po 6 su osvojile Saška Đurović i Sara Carić.

Ako smo dobro računali, ovo je 11 uzastopna pobeda Železničara, koji jako dobro izgleda na parketu i deluje da bez većih problema ostvaruje ovako dobre rezultate. Kuriozitet večerašnje utakmice jeste 11 asova za Železničar.

Već u subotu u Lajkovcu odbojkašice Železničara igraju jedan od najbitnijih mečeva u prvenstvu (ne računajući plej-of), jer u goste dolazi prvoplasirano Jedinstvo iz Stare Pazove. Pobedom od 3:0 ili 3:1 Železničar će preuzeti prvo mesto na tabeli.

Related posts

Leave a Comment