ŽELEZNIČAR OSTAO BEZ PLASMANA U FINALE KUPA SRBIJE

Ekipa Jedinstva iz Stare Pazove plasirala se večeras u finale Kupa Srbije. Jedinstvo je večeras na svom terenu u revanš meču polufinala Kupa Srbije savladalo Železničar sa 3:1, po setovima 25:13, 25:23, 23:25 i 25:21.

Plasman u finale Jedinstvo je tehnički obezbedilo već nakon osvojenog prvog seta, da bi potom trijumfovale u meču. Veći otpor Železničar je pružio tokom drugog seta, a do sredine i vodio. Nije hteo Železničar da dopusti da ekipa iz Stare Pazove maksimalno slavi u ovoj utakmici, već je dao svoj maksimum, posebno u trećem setu.

Najefikasnija u ekipi Jedinstva bila je Minja Osmajić sa 15, dok se u timu Železničara najviše istakla Aleksandra Uzelac sa 20 poena.

Jedinstvo je pred ovaj revanš meč praktično bilo na korak od plasmana u finale Kupa Srbije zbog te velike prednosti iz meča u Lajkovcu, ali to je ekipi Branka Kovačevića omogućava da igra rasterećeno i da se sportski nadmeće. Definitivno,  Jedinstvo je jedina srpska ekipa s kojom Železničar ove sezone ima negativan bilans.

Drugi polufinalni par Kupa Srbije čine Ub i beogradski Partizan Efbet, a meč je iz objektivnih razloga za sada odložen. Ub je takođe jednom nogom u finalu, jer je na gostovanju u Beogradu pobedio Partizan sa 3:1.

Related posts

Leave a Comment