JEDAN NOVOZARAŽENI

U Kolubarskom okrugu je od posledica korona virusa preminula još jedna osoba. Preminula je osoba sa područja Valjeva. Od početka epidemije je u Kolubarskom okrugu preminulo 765 osoba, od kojih je bitku sa kovidom izgubilo 58 osoba sa područja Lajkovca.  

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu su još 43 osobe zaražene koronavirusom, od kojih je korona virus laboratorijski potvrđen kod jedne osobe sa područja Lajkovca.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 44, a aktivnih slučajeva u Kolubarskom okrugu je 679 osoba obolelih od korona virusa.

Do sada je na području Lajkovca ukupno potvrđeno 2822 slučaja Kovid – 19 infekcije, od kojih je u ovoj godini obolelo 1895 osoba.  Ukupan broj potvrđenih slučajeva Kovid – 19 infekcije u Kolubarskom okrugu, od početka pandemije, je 35714.

U Opštoj bolnici Valjevo je prema poslednjim podacima na lečenju 128 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 19 pacijenata. 

Juče je u Valjevu hospitalizovano 9 kovid pacijenata, od kojih je 6 nevakcinisanih i 3 vakcinisana.

Dnevni izveštaj Kovid -19, stanje na dan 3. decembra:

Podaci o broju vakcinisanih u Kolubarskom okrugu, stanje na dan 2. decembra:

Related posts

Leave a Comment