PORAZOM U MIONICI FK ŽELEZNIČAR ZAPEČATIO POSLEDNJE MESTO NA POLUSEZONI

U poslednjem kolu Kolubarsko-mačvanske zone FK Železničar je danas u Mionici poražen od Ribnice sa 1:0, čime je jesenji deo prvenstva završio na poslednjem mestu sa samo 8 bodova. Posle ispadanja iz Srpske lige, činjenica da je u nižem rangu takmičenja Železničar na dnu tabele brine istinske zaljubljenike u fudbal i sport, pa i ostale Lajkovčane, jer je Železničar bio višedecenijski brend varoši.

Na izuzetno lošem i blatnjavom terenu, na kojem je teško bilo odigrati neke smišljene akcije, jedini gol postigao je vezista domaćih Aleksić u 42. minutu. Imala je i „dizelka“ svoje šanse, ali ih nije iskoristila.

Danas su odigrane još dve utakmice: valjevski Radnički je savladao Mladost iz Prnjavora sa 2:0, dok je Jedinstvo u Vladimircima pobedilo Divce sa 3:1.

Zadrugar sutra dočekuje Cer iz Petkovice, dok Strmovo gostuje u Lešnici. Derbi kola se igra na Ubu gde drugoplasirano Vrelo Sport dočekuje vodeću Budućnost Krušik, za kojom zaostaje osam bodova.

U slučaju sutrašnje pobede Zadrugar će polusezonu završiti na petom mestu sa 18 bodova, koliko već ima Ribnica, ali slabiju gol-razliku. Železničar je definitivno poslednji sa 8 bodova, a da li će i pretposlednje Strmovo ostati na toliko  zavisi od sutrašnjeg derbija začelja u Lešnici sa Borcem, koji ima bod više.

Related posts

Leave a Comment