PREMINULE JOŠ DVE OSOBE, 15 NOVOZARAŽENIH

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu je od posledica korona virusa preminulo još devet osoba. U Ubu su preminule još tri osobe i u Valjevu, Mionici i Lajkovcu još po dve osobe. Od početka epidemije, u Kolubarskom okrugu preminule su 634 osobe, od kojih su bitku sa kovidom na području Lajkovca izgubile 43 osobe.  

Iz Zavoda za javno zdravlje Valjevo napominju, da je broj preminulih i broj novozaraženih u današnjem izveštaju ažuriran na osnovu podataka naknadno dostavljenih prijava, tako da svi danas evidentirani slučajevi nisu iz prethodna 24  sata.

Prema današnjem zvaničnom izveštaju, u Kolubarskom okrugu je 134 novozaraženih, od kojih je na području opštine Lajkovac registrovano 15 novih slučajeva infekcije korona virusa.

Aktivnih slučajeva na području Lajkovca je 179 obolelih od korona virusa.

Ukupno je na području Lajkovca 2618 potvrđenih slučajeva Kovid-19 infekcije od početka pandemije, od kojih je u ovoj godini 1691 osoba obolela od korona virusa.

U Opštoj bolnici Valjevo je na lečenju 186 pacijenata sa kliničkom slikom Kovid – 19 infekcije  (Izvor: Servis javnog zdravlja), od kojih je na potpomognutoj respiraciji 25 pacijenata. 

Juče je u Valjevu hospitalizovano 15 kovid pacijenata, od kojih je 10 nevakcinisanih i 5 vakcinisanih.

Dnevni izveštaj Kovid – 19 , Zavoda za javno zdravlje Valjevo, stanje na dan 2. novembra:

Related posts

Leave a Comment

2 + four =