PORAZ ŽELEZNIČARA U VALJEVU I STRMOVA U MIONICI

Dva lajkovačka fudbalska zonaša odigrala su danas utakmice 11. kola i novim porazima ostali ukopani na dnu tabele. U Valjevu je Železničar poražen od Radničkog sa 2:0, dok je u Mionici domaća Ribnica pobedila Strmovo sa 1:0. Sa po 8 bodova Železničar i Strmovo su na začelju tabele, isto bodova ima i Borac iz Lešnice koji sutra gostuje u Vrelu.

Sutra od 13.30 Zadrugar dočekuje do sada nepobedivi tim Budućnost Krušika, što će sigurno privući dosta gledalaca na Senaru.

Na valjevskom Petom puku prvo poluvreme bilo je nezanimljivo, bez pravih prilika za pogotke, tako da je završeno bez golova. U nastavku meča domaći vrlo brzo dolaze u vođstvo, uz puno sreće. Naime, u 50. minutu Miletić je želeo da pošalje centaršut sa desne strane, ali je lopta sticajem okolnosti otišla u mrežu, što je potpuno iznenadilo golmana Železničara Tanasijevića. Već u 58. minutu Janković je preciznim udarcem povisio na 2:0. Pokušala je ekipa Železničara da sustigne ovu prednost, ali nije iskoristila par dobrih prilika, tako je do kraja rezultat ostao nepromenjen. Od 78. minuta igrali su sa fudbalerom manje zbog drugog žutog kartona za Boškovića.

Strmovo je minimalnim rezultatom poraženo u Mionici, jedini gol za Ribnicu postigao je Zeman u 30. minutu.

Danas je odigran još jedan susret: Mladost iz Prnjavora je u Vladimircima savladala Jedinstvo sa ubedljivih 3:0.

Related posts

Leave a Comment