GRČIĆ NAJAVIO KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV ĐORĐEVIĆA

Vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ Milorad Grčić najavio je, prilikom obilaska površinskih kopova RB „Kolubara“, da će protiv bivšeg predsednika Sindikata EPS-a Milana Đorđevića biti podneta krivična prijava zbog, kako je rekao, izazivanja panike i straha. Đorđević je iznošenjem tvrdnji na društvenim mrežama da nema uglja za radnike izazvao paniku među zaposlenima, rekao je Grčić.

Grčić je protiv Đorđevića najavio krivičnu prijavu i zbog napada, ispred Poslovodnog odbora, na direktora za proizvodnju uglja Milana Miškovića.

Prava radnika neće biti ugrožena, naglasio je Grčić i čestitao Radosavu Krsmanoviću na izboru za predsednika Sindikata EPS-a.

Novoizabrani predsednik Glavnog odbora Sindikata EPS-a Radosav Krsmanović demantovao je tvrdnje Milana Đorđevića da je sednica Glavnog odbora, na kojoj se smenjen, bila negalna. Rekao je da ima i znanja i iskustva da u narednom periodu unapredi položaj radnika.

Krsmanović je pozvao zaposlene da, kako kaže, ne nasedaju na provokacije Milana Đorđevića. Rekao je da su protesti u Balkanskoj ulici u Beogradu nelegitimni.

Related posts

Leave a Comment