PRED PETO KOLO ZONE, ŽELEZNIČAR DOBIO NOVOG PREDSEDNIKA, A ZADRUGAR PROMENIO TRENERA

U petom kolu Kolubarsko-mačvanske zone Zadrugar danas gostuje valjevskom Radničkom, u nedelju Železničar dočekuje OFK Divci, a Strmovo gostuje ekipi Mladosti u Prnjavoru. Utakmice počinju u 16 časova.

Posle tri poraza u nizu i bledog izdanja u poslednjem meču pred svojim navijačima, šef stručnog štaba Zadrugara Aleksandar Lazarević podneo je ostavku, s tim što ostaje i dalje u klubu. Zameniće ga Zoran Nenadović iz Mionice, koji je do sada trenirao Ribnicu, Divce i druge klubove.

Uz slab skor u dosadašnja četiri kola, dva uzastopna gostovanja očekuju zelene-bele: valjevskom Radničkom i Divcima.

Kako saznajemo, umesto Zorana Milinčića,  predsednik FK Železničar je Aleksandar – Saša Paunović, a generalni sekretar kluba je Ivan Stefanović.

Lajkovačkim plavima, po svemu sudeći, za sada izvesno stiže pojačanje od tri igrača iz OFK Beograda. Tokom prva četiri kola, klub je u značajnoj meri bio oslonjen na omladince iz sopstvenog pogona. Kakva će biti dalja strategija kluba, pokazaće već prvi koraci sa novom upravom.

Sa tri boda Zadrugar je na 12. mestu od 14 klubova, dok je Železničar poslednji sa bodom. Najbolje je startovalo Strmovo, koje ima samo jedan poraz i sa pet bodova drži se u sredini tabele.

Related posts

Leave a Comment