PRIJEMNI ZA UPIS U PRIPREMNI RAZRED MUZIČKE ŠKOLE

Valjevska Muzička škola “Živorad Grbić” upisuje učenike u pripremni razred osnovne muzičke škole u Izdvojenom odeljenju u Lajkovcu. U pripremni razred u Izdvojenim odeljenjima u Lajkovcu upisuje se ukupno 15 polaznika, uzrasta osam godina i mlađi.

Prijemni ispit za upis u pripremni razred u Muzička škola “Živorad Grbić”, u Izdvojenm odeljenju u Lajkovcu je u ponedeljak 13. septembra u 16 časova.

Sve dodatne informacije, zainteresovani kandidati i njihovi roditelji mogu pronaći na sajtu muzičke škole http://www.muzika.edu.rs  ili putem mejla muzika.valjevo@gmail.com

Muzička škola ‘’ Živorad Grbić’’ je  prva  srednja muzička škola  osnovana u Zapadnoj Srbiji. Tradicija duga preko 55 godina iznedrila je brojne talentovane muzičare, magistre i profesore muzike, umetnike izvodjače, estradne muzičare. 

Izdvojeno odeljenje renomirane valjevske muzičke škole u Lajkovcu, postoji već 26 godina i iznedrilo je brojne talente. Svetsku slavu stekao je gitarista Momčilo Aleksandrić, Ana Šuluburić je član prestižnog horu VIVA – VOX, mlada Anđela Milosavljević je već višestruki državni prvak u solo pevanju i favorit na svim muzičkim takmičenjima i brojni drugi polaznici, čiji je život oplemenilo bavljenje muzikom i ostavilo traga u njihovim ličnim i poslovnim biografijama.

Related posts

Leave a Comment