SLAB FUUDBALSKI VIKEND ZA LAJKOVAČKE ZONAŠE

U drugom kolu Kolubarsko-mačvanske zone jedino je Železničar osvojio bod i to na gostovanju u Lešnici, dok su Zadrugar i Strmovo poraženi na svojim stadionima. Rezultati: Borac – Železničar 0:0, Zadrugar – Sloga 0:1, Strmovo 1968 –  Budućnost Krušik 1:3.

Prvi bodovi za podmlađeni tim Železničara, koji je i protiv Borca u prvoj postavi imao šest omladinaca. Po zvaničnom izveštaju sa meča Železničar je na klupi za rezerve imao samo dva fudbalera! Po lošim vremenskim uslovima utakmica je obilovala žutim kartonima, čak devet, od kojih su pet dobili Lajkovčani.

Posle fantastičnog starta sa pet datih golova u Prnjavoru, Zadrugar je na svojoj „Senari“ poražen sa 1:0 od Sloge iz Bogosavca. Sloga je svakako slabiji tim nego prošle sezone kada su do samog kraja pretendovali na šampionsku titulu (uprkos kazni i oduzimanju devet bodova). Međutim, Zadrugar vrlo bled u prvom poluvremenu, u drugom propustio nekoliko dobrih šansi, dok su gosti realizovali jedini udarac na gol u drugom poluvremenu. Strelac iz slobodnog udarca je bio Mijušković u 68. minutu.

Strmovo 1968 je ponovo bilo domaćin, ovoga puta dojučerašnjem srpskoligašu Krušik Budućnosti 2014 iz Valjeva. Strmovo je vodilo sve do 75. minuta, gol je postigao Mijailović u 47. minutu. Međutim, Valjevci su za dva minuta napravili preokret,  golovima iskusnih Gentića i Ristovića u 75. i 77 minutu. Potvrdu pobede gostiju doneo je Aleksandar Đukić u nadoknadi vremena, odnosno u 95. minutu.

Oba trijumfa za sada imaju Budućnost Krušik 2014 i Vrelo Sport. Zadrugar ima tri boda, a Železničar i Strmovo po jedan.

U trećem kolu u nedelju se sastaju Železničar i Strmovo, dok Zadrugar u subotu gostuje u Vladimircima. Utakmice počinju u 16:30.

Related posts

Leave a Comment