KOLUBARSKI KOTLIĆ U NEDELJU 25. JULA

Sekcija lajkovačkog Lovačkog društva “Dragan Radović” i TuristIčka organizacija opštine Lajkovac, u nedelju 25. jula od  9 časova, kod Lovačke brvnare kraj Kolubare organizuju tradicionalnu manifestaciju Kolubarski kotlić, reviju kulinarstva i takmičenje u kulinarstvu.

Kolubarski kotlić je već zaokružio prvu deceniju postojanja i zakoračio u početak druge, te spade u red masovnijih manifestacija, koja okuplja par desetine takmičarskih ekipa i u proseku oko 150 učesnika, a redovno  animira izuzetno veliki broj posetilaca.

Zanimljivo je sa koliko predanosti učesnici takmičenja kuvaju i koliko čuvaju svoju recepturu, pa i najoštrijem oku promakne taj ključni tajni sastojak za vrhunski kotlić.

Pobednicima takmičenjima sleduju nagrade, a pored degustacije specijaliteta posetioce očekuje prateći muzički program. Sve u svemu, zagarantovano je odlično druženje kraj Kolubare, sa osmišljenim sadržajem.

Zainteresovani kandidati za takmičenje se još uvek mogu prijaviti kod predsednika Lovačke sekcije Milana Radovića Malajca, podsećaju u ime organizatora iz Turističke organizacije opštine Lajkovac.

Kolubarski kotlić je još jedan u nizu programa u okviru manifestacije “Dani Lajkovca”.

Related posts

Leave a Comment

4 × 4 =