PENZIONERI VELIKOG SRCA

Članovi lajkovačkog Opštinskog udruženja penzionera, na čelu sa predsednikom Brankom Perićem, upriličili su sinoć večeru i druženje u prostorijama Kluba penzionera za učesnike jučerašnjeg 64. po redu klupskog polaganja za nova zvanja najmlađih članova lajkovačkog Karate kluba “Železničar”.

Višedecenijski predsednik i trener lajkovačkog najtrofejnijeg kluba Ramiz Šabić duboko je dirnut ovim gestom i izražava veliku zahvalnost penzionerima za pažnju izraženu klubu i ugođaj priređen deci:

“Nakon polaganja i kompletno realizovanog zamišljenog programa u Sportskoj hali, svi kandidati i članovi komisije imali su lepu i bogatu večeru i sokiće, koje je obebedilo Opštinsko udruženje penzionera, na čelu sa predsednikom udruženja gospodinom Brankom Perićem, koji je pokazao da deca nisu zaboravljena. Deci je ovo puno značilo, a predah i druženje uz večeru, nakon napornog i uspešnog sportskog dana im je dobro došao. Ovim putem se zahvaljujem lajkovačkim penzionerima na ovom lepom gestu i pažnji iskazanoj našem klubu.”

Branko Perić, predsednik udruženja penzionera, ovim povodom skromno kaže:

“Čovek što je stariji, njemu sve manje treba. Mi uspevamo da ispratimo sve potrebe ne samo naših članova, već i svih u okruženju i reagujemo shodno našim mogućnostima svugde gde procenimo da bi naša pomoć dobro došla. Slučajno sam u razgovoru sa predsednikom i trenerom kluba saznao za deca taj dan imaju polaganje i tako je došlo do dogovora i saradnje.  Posebno nam je drago, što smo mi pripadnici treće dobi bili domaćini najmlađima. Koliko sam video, deca su u ovom našem skromnom ambijentu bila prezadovoljna.”

U ime Karate kluba “Železničar”, predsednik Ramiz Šabić uručio je zahvalnice Opštinskom udruženju penzionera i predsedniku Branku Periću lično.

Related posts

Leave a Comment