ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA 23. JUNA

Tradicionalna Završna priredba lajkovačkih predškolaca pod nazivom  “Nek živi ljubav” održaće se u sredu 23. juna od 18 časova u Sali bioskopa Kulturnog centra “Hadži Ruvim”.

Nakon pozdravne reči reči direktorke “Leptirića” Mile Lončar Mitrović i predsednika opštine Andrije Živkovića, uslediće program priredbe ovogodišnje generacije predškolaca.

“Za razliku od prethodnih godina,  ove godine učestvuju samo pripremno predškolske grupe, ukupno  136 predškolaca, generacija dece rođene 2014 .i deca rođena u januaru i februaru 2015. godine. Predškolci su pripremili horske pesme i razne muzičke koreografije.

Inače, ova generacija predškolaca biće zapamćena po tome što je pripremni predškolski program završila u vreme pandemije korona virusa i brojnih mera koje su bile na snazi. Gotovo do poslednjeg momenta nije bilo izvesno mesto održavanja priredbe predškolaca, a sa popuštanjem mera je i priredba iz dvorišta vrtića izmeštena u salu Kulturnog centra,” rekla je u susret Završnoj priredbi predškolaca Mila Lončar Mitrović, direktorka Predškolske ustanove “Leptirić”.

Kao i ranijih godina, učesnici Završne priredbe predškolaca marljivo su se pripremali, u želji da se pokažu u najboljem svetlu.

Za predškolce učesnike programa, ova priredba je svojevrsna retrospektiva rada u vrtiću, a za meštane Lajkovca svojevrsni spektakl i jedan od najposećenijih događaja u ovoj sredini.

Related posts

Leave a Comment