BREZA OSVOJILA BOD U PRNJAVORU, DIVCI POBEDILI ZADRUGAR U LAJKOVCU

Rubribreza je danas u meču bez golova remizirala u Prnjavoru, a svaki bod je zlata vredan u borbi za opstanak u Zoni. Klupci i Mladost iz Donjeg Dobrinja pretpreli su poraze, dok je Mladost iz Dračića napravila podvig osvajanjem boda protiv vodećeg Rađevca, bez obzira što je igrala na svom terenu.

Do kraja su ostala tri kola i biće još neizvesnosti, jer prema poslednjim informacijama u niži rang idu četiri kluba. Breza je trenutno za tri boda iznad opasne zone – toliko bodova ima više od Mladosti iz Donjeg Dobrića, četiri više od Mladosti iz Dračića, sedam u odnosu na Klupce, dok je ljiški Spartak odavno „otpisan“.

Boljom igrom Divci su pobedili Zadrugar u Lajkovcu sa 2:1. Oba gola za goste dao je Džiknić. Prvo poluvreme završeno je vođstvom komšija iz Divaca od 1:0, da bi Simonović izjednačio iz slobodnog udarca na početku drugog poluvremena. Svoj drugi pogodak Džiknić je postigao pet minuta pred kraj susreta. Ovo je peta uzastopna pobeda Divčana.

Zadrugar je i dalje na osmom mestu sa 37 bodova, pet manje od Borca iz Lešnice, a dva više od Ribnice i tri do ljubovijske Drine. Na 11. mestu je Jedinstvo iz Vladimiraca sa 26 bodova, dok je Rubribreza dvanaeste sa 26. Mladost iz Donjeg Dobrića ima 23, Mladost iz Dračića 22 bod, Radnički Klupci 19 i Spartak iz Ljiga pet bodova.

U 28. kolu Kolubarsko-mačvanske zone sledećeg vikenda Rubribreza dočekuje Drinu, a Zadrugar gostuje u Klupcima. Sastaju se u Donjem Dobriću dve Mladosti, što je povoljna okolnost za Brezu. Zahuktali Divci dočekuju Vladimirčane.

U sledećem kolu igra se veliki derbi lige: Rađevac dočekuje Slogu iz Bogosavaca. Možda će ovaj meč odlučiti prvaka, a posle remija u Dračiću Krupanjci imaju samo bod više.

Related posts

Leave a Comment