PRIJAVE ZA UPIS U MUZIČKU ŠKOLU DO 24. MAJA

Valjevska muzička škola “Živorad Grbić” upisuje 107 učenika u prvi razred osnovne muzičke škole: 75 u Matičnu školu u Valjevu, i po 16 učenika u Izdvojenim odeljenjima u Mionici i Lajkovcu.

Zainteresovani za osnovno muzičko obrazovanje na raspoložive odseke, mogu se prijaviti za polaganje prijemnog ispita do 24. maja, popunjavanjem prijave na Sajtu škole www.muzika.edu.rs , na kome mogu pronaći sve informacije vezane za proceduru upisa u osnovnu muzičku školu.

Prijemni ispit za upis u osnovnu muzičku školu i pripremni razred u Muzička škola “Živorad Grbić”, u Izdvojenm odeljenju u Lajkovcu je 8. i 11. Juna, od 16 do 18 časova. 

Prijemni ispit za upis u pripremni razred osnovne muzičke škole biće organizovan takođe u junu, a u narednu školsku godinu upisuje se ukupno 60 polaznika: 30 u Valjevu i po 15 polaznika pripremnog razreda uzrasta osam godina i mlađi u Izdvojenim odeljenjima u Lajkovcu i Mionici.

Sve dodatne informacije, zainteresovani kandidati i njihovi roditelji mogu pronaći na sajtu muzičke škole ili putem mejla muzika.valjevo@gmail.com .

Related posts

Leave a Comment