ŽELEZNIČAR REMIZIRAO SA TAKOVOM

Železničar je igrao bez golova u današnjem meču sa timom iz donjeg dela tabele, Takovom iz Gornjeg Milanovca. Jedan bod je bolji nego nijedan, ali tri bi značila mnogo više. U poslednja četiri kola Železničar je osvojio samo jedan bod.


Ono što je loše, svi timovi koji su konkurenti Železničaru za opstanak, ili su bili konkurenti (s obzirom da Takovo i Smederevo sada imaju po osam bodova više od Lajkovčana), pobedili su u ovom kolu. Smederevo je pobedilo Bane sa 7:0, Tutin Šumadiju u Aranđelovcu sa 4:0, a Jošanica na svom terenu Mladi radnik sa 2:1. Osvajanjem tri boda i Jošanica je pretekla Železničar za jedan bod.


U donjem delu tabele, stanje posle 25. kola je ovakvo: Šumadija, Gruža i Bane iz Raške sa jednocifrenim brojem bodova već su viđeni za Zonu. Za preostala dva mesta koja vode u niži rang trenutno figuriraju tri tima: Železničar sa 27, Jošanica sa 28 bodova i Tutin sa 31 bodom. Smederevo i Takovo imaju po 35, Sušica 37 itd. Do kraja prvenstva ima još devet kola.


Sledećeg vikenda Železničar igra sa poslednjeplasiranim Banetom u Raškoj, koji je do sada skupio samo sedam bodova i gde sve osim pobede predstavlja fijasko. Tutin dočekuje drugoplasiranu Budućnost iz Arilja, dok Jošanica gostuje užičkoj GFK Slobodi.

Related posts

Leave a Comment