OBAVEŠTENJE ZA BIRAČE O IZBORIMA ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

O B A V E Š T E Nj E:


Obaveštavaju se birači sa prebivalištem na teritoriji opštine Lajkovac da će se izbori za Savete mesnih zajednica održati 18.04.2021. godine u periodu od 07-20 časova i to :

  1. Za birače sa prebivalištem u Lajkovcu u ulicama Beogradska neparna strana od br.1-35 i br.2, Vojvode Mišića, neparna strana od br.15-73, Dimitrija Tucovića, Lajkovačka pruga, Ložionička, Marka Kraljevića, Milovana Glišića, Miće Popovića, Mihaila Pupina, Njegoševa, Stevana Prvovenčanog, Hajduk Veljkova i Cerska, Vićentija Matića, Dr Vladana Đorđevića, Dr Lese Mirkovića,neprana strana od br. 1-23, Železnička, Karađorđeva, Kneza Vasilja, Petra Bojovića, Sinđelićeva i Toplička, Vojvode Mišića parna strana od br.120-198, Vojvode Putnika, parna strana od br.0-16 i neparna strana od br.1-7, Desanke Maksimović, Izviđačka i Hajdučka, Vojvode Mišića parna strana od br.84-118, Dositeja Obradovića, Dr Bankovića, Ljubomira Nenadovića, Milana Pavlovića, Moravska, Nemanjina, neparna strana od br. 1-5, Svetog Save,parna strana od 2-14, Hadži Ruvimova i Cvijićeva, glasaće na biračkom mestu broj 1 u zgradi bivše poreske uprave u Lajkovcu ulica Cvijićeva broj 6.
  2. Za birače sa pebivalištem u Lajkovcu u ulicama Bate Todorovića, Bore Stankovića, Branislava Nušića, Brane Petronijevića, Deligradska, Divčibarska, Dr Boje Marković, neparna strana od br.15-99 i parna strana od br.2-90, Drinska, Ibarska, Ilije Birčanina, Jovana Dučića, Kneza Lazara, Laze Lazarevića, Ljubomira Kovačevića, neparna strana, Metohijska, Milene Pavlović Barili 61-69 i 24-34, Milice Stojadinović Srpkinje, Milunke Savić, Milutina Milankovića, Mokranjčeva, Niška, Tamnavska, Tanaska Rajića, Hajduk Stankova, Cara Dušana, Carice Milice, Alekse Šantića, Balkanska, Dr Boje Marković 1-13 neparna strana od br.1-13, Dragana Radovića, Dušana Trifunovića, Đure Jakšića, Kolubarska, Kralja Petra Prvog, parna strana od br.6-56, Mike Alasa, Milene Pavlović Barili, parna strana od 2-22, Miloša Crnjanskog, Momčila Radovanovića, Nikole Aćevca, neparna strana od 5-19 i parna strana od 8-10, Nosioca albanske spomenice i Užička, Vladike Nikolaja, Vojvode Mišića nepara strana od br.1-13 i parna strana od 4-34, Kneza Miloša, parna strana od br.2-26, Kralja Petra Prvog, neparna strana od br.1-27 i parna strana od br.2-4, Nikole Aćevca 1, 2, 3, 4, 6, Omladinski trg, Pop Boškova i Slobodana Jovanovića, Alekse Nenadovića, Bogoljuba Molerovića, Borislava Pekića, Vojvode Mišića, parna strana od br.36-82, Vuka Karadžića, Ive Andrića, Isidore Sekulić, Kneza Miloša, neparna strana od 1-47, Kralja Petra Prvog, neparna strana od br.29-53, Kuznecov Andrije, Nemanjina, parna strana od br.8-16, Radoja Domanovića, Svetog Save, neparna strana od br.3-17 i parna strana od br.16-66 i Šumadijska glasaće na biračkom mestu broj 2 u bioskopu , ulica Vojvode Mišića broj 2. u Lajkovcu .
  3. Za birače sa prebivalištem u Lajkovcu u ulicama Branka Radičevića, Vojvode Milenka, Justina Popovića, Kralja Milutina i Nadežde Petrović, neparna strana od br.1-123 i br.4, Vojvode Stepe, Vojislava Ilića, Dobričićeva, Dubravska, Milene Pavlović Barili, neparna strana od br. 1-59, Majora Gavrilovića, Miše Milovanović, Nadežde Petrović,parna strana od br.6-92, Puće i Vuke Milijanović, Starine Novaka, Starog Vujadina i Stevana Sremca glasaće na biračkom mestu broj 3 u prostorijama OŠ“Mile Dubljević“ u Selo Lajkovcu.
  4. Za birače sa prebivalištem u Bajevcu, Mesna zajednica Bajevac, glasaće na biračkom mestu broj 4 u prostorijama OŠ „Mile Dubljević“ u Bajevcu
  5. Za birače sa prebivalištem u Bogovađi, Mesna zajednica Bogovađa, glasaće na biračkom mestu broj 5 u prostorijama bivše mesne kancelarije u Bogovađi.
  6. Za birače sa prebivalištem na teritoriji Vračevića, Donji kraj, Kostevac i Žujanski kraj, glasaće na biračkom mestu broj 6 u prostorijama OŠ“Mile Dubljević“ u Vračeviću.
  7. Za birače sa prebivalištem u Donjem Lajkovcu, Mesna zajednica Donji Lajkovac, glasaće na biračkom mestu broj 7 u Domu u Donjem Lajkovcu.
  8. Za birače sa prebivalištem u Jabučju, Staro selo, Viš, Gornji kraj, Šerinka i Dr Boje Markovića parna strana od broja 92, Zmaj Jovina, Ljubomira Kovačevića-parna strana, Takovska, glasaće na biračkom mestu broj 8 u prostorijama OŠ „Dimirije Tucović“ u Jabučju.
  9. Za birače sa prebivalištem u Jabučju, Donji kraj, Gaj , glasaće na biračkom mestu broj 9 u prostorijama OŠ „Dimitrije Tucović“ IO Donje Jabučje u Jabučju.
  10. Za birače sa prebivalištem u Skobalju, Skobalj i Mali Borak, glasaće na biračkom mestu broj 10 u prostorijama OŠ „Dimitrije Tucović“ u Skobalju.
  11. Za birače sa prebivalištem u Markovoj Crkvi, Mesna zajednica Markova Crkva, glasaće na biračkom mestu broj 11 u mesnoj zajednici u Markovoj Crkvi.
  12. Za birače sa prebivalištem u Nepričavi, Mesna zajednica Neprčava, glasaće na biračkom mestu broj 12 u prostorijama OŠ „Mile Dubljević“ u Nepričavi.
  13. Za birače sa prebivalištem u Pepeljevcu, Mesna zajednica Pepeljevac, glasaće na biračkom mestu broj 13 u prostorijama Mesne zajednice u Pepeljevcu.
  14. Za birače sa prebivalištem u Pridvorici, Mesna zajednica Pridvorica, glasaće na biračkom mestu broj 14 u prostorijama OŠ „Mile Dubljević“ u Pridvorici.
  15. Za birače sa prebivalištem u Ratkovcu, Mesana zajednica Ratkovac, glasaće na biračkom mestu 15 u prostorijama OŠ „Mile Dubljević“ u Pridvorici.
  16. . Za birače sa prebivalištem u Rubribrezi, Rubribreza, 1300 kaplara, Braće Ivković, Vodenička, Vojvode Putnika, neparna strana od br.9 i parna strana od br.18, Gavrila Principa, Grgura Brankovića, Dr Lese Mirkovića, Jug Bogdanova, Knez Mihailova, Lazarevića sokače, Nikole Pašića, Prote Mateje, Radovana Ivanovića, Teslina, Hilandarska i Čančarević Dragomira, glasaće na biračkom mestu broj 16 u Domu u Rubribrezi.
  17. Za birače sa prebivalištem u Slovcu, Mesna zajednica Slovac, glasaće na biračkom mestu broj 17 u ambulanti u Slovcu.
  18. Za birače sa prebivalištem u Stepanju, Mesna zajednica Stepanje, glasaće na biračkom mestu broj 18 u poslovnom prostoru „Savić Miloš“ (kamenolom) u Stepanju.
  19. Za birače sa prebivalištem u Strmovu, Mesna zajednica Strmovo, glasaće na biračkom mestu broj 19 u Domu u Strmovu.
  20. Za birače sa prebivalištem u Ćelijama, Beogradska 41-69 i Ćelije, glasaće na biračkom mestu broj 20 u prostorijama OŠ „Mile Dubljević“ u Ćelijama.

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE LAJKOVAC

Related posts

Leave a Comment