POBEDA ZADRUGARA U VLADIMIRCIMA , REMI RUBRIBREZE SA RIBNICOM

Nastavak fudbalskog prvenstva Kolubarsko-mačvanske zone bio je uspešan za lajkovačke zonaše, pogotovo za Zadrugar, koji je pobedio na gostovanju u Vladimircima sa 2:0, dok je u komšijskom derbiju Rubribreza igrala bez golova sa mioničkom Ribnicom. Mioničani se, kao i Jedinstvo iz Vladimiraca, nalaze u gornjem delu tabele.


Zadrugar je u Vladimircima oba pogotka postigao u drugom poluvremenu, a dvostruki strelac je bio Gavrilović. Izuzetno loš teren uticao je i na slabu igru oba protivnika, pogotovo u prvom delu utakmice. Posle prvog gola Lajkovčana meč se malo rasplamsao, domaćin je zaigrao otvorenije pokušavajući da izjednači rezultat, što je Zadrugar iskoristio i iz kontranapada postigao drugi gol.


Rubribreza je u meč sa Ribnicom ušla oslabljena za četiri fudbalera, ali je uspela da stvori nekoliko šansi za gol, koje nije iskoristila, tako da je se morala zadovoljiti jednim bodom.


Sve ostale utakmice ovog kola igraju se sutra. Bez obzira na njihove rezultate oba tima ostaju na istim pozicijama na tabeli, samo sa više bodova: Zadrugar na 11. mestu sa 17, a Rubribreza na 15. mestu sa osam.


Sledećeg vikenda, u 17. kolu Kolubarsko-mačvanske zone, Rubribreza gostuje u Vladimircima, a Zadrugar dočekuje Borac iz Lešnice.

Related posts

Leave a Comment