ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA LAJKOVAČKIH PENZIONERA

Opštinsko udruženje penzionera Lajkovac održalo je danas redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj su usvojeni Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj za prošlu godinu i Plan rada za ovu godinu.


Udruženje je, prema podnetim i usvojenim izveštajima, konačno uspešno konsolidovalo svoje redove i definitivno “stalo na noge”. Uprkos specifičnim korona uslovima, koji su obeležili skoro čitavu prošlu godinu, realizovane su gotovo sve planirane aktivnosti, izuzev izleta i započetih organizovanih druženja petkom u Klubu penzionera.

Ono što je za penzionere najvažnije, realizovana je uspešno nabavka ogreva i svim svojim članovima, a po potrebi i drugima, Udruženje se našlo pri ruci i pomoglo u uslovima pandemije. Prošlu godinu obeležile su i brojne donacije u ogrevu i prehrambenim i higijenskim paketima , novca na računu ima, tako da ima mogućnosti za dodatno uređenje i renoviranje prostorija Kluba penzionera, konstatovao je predsednik Udruženja Branko Perić.


Perić je rekao i da je prošlu godinu obeležila odlična saradnja sa lokalnom samoupravom, okrugom i centralom u Beogradu i izrazio nadu u nastavak uspešne saradnje i u ovoj godini, za koju se nada da će penzioneri konačno moći da organizuju i izlete, koji im mnogo znače i mnogo nedostaju.

Održavanje Skupštine je zakonska obaveza Udruženja, a bilo je veoma teško organizovati je u ovim uslovima, napomenuli su organizatori.


Članovi Opštinskog udruženje penzionera Lajkovac, svi od reda, izrazili zu zahvalnost i same reči hvale za sve aktivnosti Udruženja, uz napomenu da im sve to značajno olakšava i ulepšava penzionerske dane.

Related posts

Leave a Comment