SMANJUJE SE BROJ ZARAŽENIH, IPAK U PRVOJ DEKADI JANUARA 41 SLUČAJ

Prema danas prispelim podacima Doma zdravlja Lajkovac, na području opštine Lajkovac 8. januarara evidentirano je 9 novopozitivnih na korona virus, 9. januara 5 novih slučajeva zaražavanja i juče, 10. januara 2 novoobolela. U prvoj dekadi januara, na ovom području obolela je 41 osoba. Jedno je sigurno, broj obolelih od korona virusa je vidno u trendu smanjenja.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu novoobolelih je 35, pri čemu je u Lajkovcu dvoje novoobolelih, što svedoči o smenjenju broja obolelih i na nivou okruga.


Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u odnosu na prethodni izveštaj, Mionici je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa. U Valjevu je pozitivno još 20 osoba, novozaraženih u Ubu je devet, u Ljigu četiri i dva u Lajkovcu, dok u Mionici i Osečini nema novozaražeih.


Od 953 obolelih od početka pandemije, na području opštine Lajkovac izlečeno je 316 osoba, 622 osobe se vode kao neizlečene, a 15 osoba je izgubilo bitku sa korona virusom.


U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 103 kovid pozitivna pacijenta, sa područja okruga.


Podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo, za Kolubarski okrug, o broju potvrđenih slučajeva Kovid 19 i ishodu lečenja; stanje na dan 11. januara 2021. godine pikazani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment