JEDNA OSOBA PREMINULA, OSAM NOVIH SLUČAJEVA

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, od posledica korona virusa preminula je jedna osoba iz Lajkovca i to je 16.- ta žrtva na ovom području, koja je izgubila bitku sa korona virusom.


Od početka epidemije, u Kolubarskom okrugu premunulo je 235 osoba, od toga u Valjevu 142, u Mionici 25, u Ljigu 19, u Ubu 17, u Osečini i Lajkovcu po 16 lica .

Prema danas prispelim podacima Doma zdravlja Lajkovac, na području opštine Lajkovac je juče 11. januara evidentirano 7 novopozitivnih na korona virus, a tokom januara je na ovom području obolelo je 48 osoba.

Prema današnjim zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo, u Kolubarskom okrugu novoobolelih je 46, pri čemu je u Lajkovcu 8 novoobolelih. U Valjevu je 26 novozaraženih osoba, u Lajkovcu osam, u Ubu i Osečini po četiri, u Ljigu tri i u Mionici jedan.

U Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovana su 103 pacijenta sa područja okruga, sa kliničkom slikom Kovid 19 infekcije.
Podaci Zavoda za javno zdravlje Valjevo, za Kolubarski okrug, o broju potvrđenih slučajeva Kovid 19 i ishodu lečenja; stanje na dan 12. januara 2021. godine pikazani su u priloženoj tabeli:

Related posts

Leave a Comment