IAKO NAS KORONA IZ POZORIŠTA SKLANJA, “EUROPROM” I OVOG DECEMBRA POZORIŠNU PREDSTAVU POKLANJA

Jedna od lepih praksi kompanije „Europrom“ koja se realizuje već 10 godina u decembru mesecu i doprinosi pokretanju praznične čarolije kod najmlađih – svakako je poklanjanje pozorišne predstave za decu.


Sve do ovog decembra i do ove 2020. godine „Europrom“ je pozivao mališane da sa mamama, tatama, bakama, dekama i drugim odraslim pratiocima posete Centar za kulturu Valjevo i uživaju u umeću i zgodama valjevskih glumaca, a sala je svake godine bila ispunjena gotovo do poslednjeg mesta.


Ovaj decembar , kao što je i poznato – nije dozvolio pune sale. Ipak, iz „Europrom“-a je stigla vest da se tradicija darovanja pozorišnih predstava – nastavlja.


Za sve koji su zainteresovani otvoren je poziv da se u četvrtak, 31.12.2020. godine udobno smeste sa mališanima u svojim domovima, i tačno u 18 časova posete YOUTUBE kanal „Europroma“ (Europrom doo) jer će se upravo tada i upravo na taj način emitovati pozorišna predstava „Carevo NOVOgodišnje odelo“!


Ovim načinom emitovanja pozorišne predstave omogućava se da u njoj može uživati mnogo veći broj mališana nego što je to bio slučaj ranijih godina (i iz mnogih drugih opština – pored opštine Valjevo).


Bojana Perić, menadžer za odnose sa javnošću “Europrom”-a, u ime pomenute kompanije poručuje:


„Epidemiološka situacija u kojoj smo se svi našli tokom gotovo cele 2020. godine , i u kojoj se i dalje nalazimo – bacila je veliku senku na mnoge stvari kojima smo se radovali, na mnoge bitne i lepe datume, i mnoge aspekte života. Naša ideja je bila da damo svoj doprinos na ovaj način da bar mališani tokom predstojećih praznika osete delić novogodišnje čarolije, i da im ulepšamo poslednji dan ove godine. Dobro poznata ekipa valjevskih glumaca i ovoga puta odlično je uradila svoj posao, i ja mogu samo da dodam da se zaista svim srcem nadam da će se roditelji i mališani u velikom broju odazvati pozivu na ovo neuobičajeno pozorišno veče, i da ćemo svi zajedno uživati. Dragi drugari, očekujemo vas!“.

Related posts

Leave a Comment