DONACIJA “EUROPROM”-a – 1150 PAKETA POMOĆI NAJUGROŽENIJIMA

U susret predstojećim praznicima kompanija „Europrom“ je donela odluku da donira 1150 prehrambeno-hemijskih paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.


Paketi pomoći biće raspoređeni na svih sedam opština u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte, i to po sledećem rasporedu:


Opština Valjevo 550 paketa


Opština Lajkovac 100 paketa


Opština Mionica 100 paketa


Opština Osečina 100 paketa


Opština Kosjerić 100 paketa


Opština Krupanj 100 paketa


Opština Loznica 100 paketa


Akcija će biti sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine. Područne organizacije Crvenog krsta će u svakoj od navedenih opština do kraja meseca decembra 2020. godine podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama iz navedenih opština, po svojoj evidenciji i rasporedu (pri tom vodeći računa da prilikom deljenja budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere).


„Europrom“ je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su tada podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo, i ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Tada se akcija donacije paketa odnosila na opštinu Valjevo, a sada – pred novogodišnje i božićne praznike – „Europrom“ će realizovati akciju koja će obuhvatiti svih sedam opština na kojima pomenuta kompanija posluje.


Iz „Europrom“-a poručuju:


“Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način.”

Related posts

Leave a Comment