USPEH OSNOVACA ŠKOLE U PEPELJEVCU

Učenici Izdvojenog odeljenja OŠ “Mile Dubljević” u Pepeljevcu su i ove godine uspešno učestvovali i ostvarili izuzetno zapaženo učešće na konkursu koje raspisuje Zavod za javno zdravlje Valjevo. Osnovci iz Pepeljevca, učenici nižih razreda, poslali su i ovoga puta nekoliko likovnih i literarnih radova koji se odnose na pravilnu ishranu i na zdravlje usta i zuba. Mali osnovci iz Pepeljevca su pobrali skoro sve nagrade na ovom konkursu. Među nagrađenima na ovom regionalnom konkursu su dva učenika koji su osvojili drugu i treću nagradu na likovnom konkursu, a na literarnom konkursu odeljenske zajednice su osvojile drugu i specijalnu nagradu.

Drugu nagradu za likovni rad u kategoriji od I- IV razreda na temu “Zdrave navike za zdrave zube” je osvojila Andrea Radosavljević, učenica prvog razreda, uz mentorstvo učiteljice Katarine Marković.


Treću nagradu za likovni rad u kategoriji od I- IV razreda na temu “Zdravlje na usta ulazi” osvojio je Vuk Vukašinović, učenik drugog razreda, uz mentorstvo uciteljice Gordane Stanojević.


Odeljenjska zajednica 3.i 4.razreda osvojila je drugu nagradu za literarni rad u kategoriji od I – IV razreda na temu “Zdrave navike za zdrave zube”.


Pored treće nagrade na temu “Zdrava hrana na usta ulazi”, odeljenjske zajednice trećeg i četvrtog razreda osvojile su specijalnu nagradu za literarni rad u kategoriji od I – IV razreda.


Ovo je još jedan u nizu uspeha učenika škole u Pepeljevcu, ostvarenih na brojnim konkursima.


Uručenje nagrada biće upriličeno, kada epidemiološka situacija bude to dozvolila.

Related posts

Leave a Comment