CILJ DEČIJE NEDELJE JE DA SVAKA NEDELJA U GODINI BUDE TAKVA, KAŽE DIREKTORKA VRTIĆA

 

Ovogodišnju Dečiju nedelju u vrtiću, uprskos okolnostima vezanim za pandemiju, karakteriše kvalitetan i sadržajan program, koji će u potpunosti ispuniti cilj manifestacije, potvrtila je Mila Mitrović Lončar, direktorka PU “Leptirić” za portal LAJKOVAC NA DLANU:

“Podeljena sreća dva puta je veća”slogan je ovogodišnje Dečje nedelje, pa je u skladu sa sloganom, koncipiran i sam program.

Želeli smo da deca budu sreĆna i zadovoljna u dodatnim aktivnostima koje smo im pripremili, a da oni tu sreću dele međusobno sa drugarima, kao i kući sa svojom porodicom.

Sama misija vrtića jeste – zadovoljno i srećno dete u podsticajnoj i inspirativnoj sredini za njegov rast i napredovanje. Dečja nedelja je počela sa Bukvarom dečjih prava, oslikavanjem dvorišta vrtića, druženjem sa predsednikom opštine koji je na poklon svim predškolcima doneo majice sa sloganom , da bi na kraju svi zajedno pustili balone želja.

U toku nedelje za decu će biti organizovana pozorišna predstava ”Kad porastem biću…”, muzička radionica ”Simfobija za dve violine i vrtić”, koncert učenika muzičke škole. Biće organizovane ekološke radionice, nakon što bude posađeno drvo generacije. Neće izostati ni fizičke aktivnosti dece – takmičenje u igrama brzine i spretnosti, poligona, malog fudbala.

Nedelja se završava posetom Udruženju “BaziMili”i druzenjem sa decom, zajednickom likovnom radionicom na temu različitosti, kao i zajednickom posetom bioskopu i gledanjem crtanog filma.

Na taj način , u skladu sa sloganom , završićemo ovu nedelju, sa ciljem da svaka nedelja u godini bude takva.”

 

PROGRAM DEČIJE NEDELJE U “LEPTIRIĆU”

Related posts