ODRŽAN 30. JUBILARNI INTERNACIONALNI KARATE KUP

 

Povodom Dana oslobođenja Lajkovca, Dana opštine Lajkovac i 30 godina postojanja lajkovačkog Karate kluba “Železničar”, u nedelju 27. septembra u Sportskoj hali u Lajkovcu održan je jubilarni 30.- ti Internacionalni karate kup u organizaciji KK “Železničar” Lajkovac, pod nazivom OPEN KUP “Železničara” Lajkovac.

Sticajem okolnosti uzrokovanim pandemijom, od prvobitno planiranih 27 u samom takmičenju učestvovalo je 10 klubova, među kojima je klub domaćin i ovoga puta bio bez premca, potvrdio je za portal LAJKOVAC NA DLANU, u ime organizatora manifestacije Ramiz Šabić:

“Karate klub “Železničar” Lajkovac i dalje bez premca. Nastupio je sa 13 takmičara u svim uzrasnim i težinskim kategorijama i disciplinama i osvojio ukupno 25 medalja: 24 zlatne i jednu srebrnu medalju. Time se ponovo pokazao kao najtrofejniji karate klub u širem okruženju. Takmičari KK “Železničar” imali su najuspešnijie rezultate i u ekipnom tskmičenju. Osvojili su pored odvih 25 medalja i 5 zlatnih pehara. Karte klub “Železničar” direktno se plasirao na evropsko i svetsko takmičenje.”

Tener i predsednik kluba ShiSoke Ramiz Šabić, Crni pojas 9. DAN, internacionalni karate sudija prve klase kaže i da je takmičenje prošlo u najboljem redu, uz poštovanje svih aktuelnim mera u borbi protiv COVID – 19 i da je pored kluba domaćina koji ima poseban tretman u ovom tipu takmičenja najuspešniji na 30. Intrnacionalniom karate kupu u Lajkovcu bio valjevski KK “Šogun”.

Related posts