NOVO U PATTERSONU: MATEMATIKA I POSLOVNA INFORMATIKA

 

U Obrazovnom centru PATTERSON u Lajkovcu, pored mogućnosti da se nauči engleski jezik, aktuelne su i  dve novine: časovi Poslovne informatike i časovi matematike.

Kapaciteti za časove engleskog jezika su u ovom periodu u svim uzrastima maksimalno popunjeni, a ideja o novim sadržajima optira već duže vreme i upravo je spremna za realizaciju i to neće biti kraj novinama u Obrazovnom centru PATTERSON, koji je u osnovi i zamišljen kao interdisciplinaran, saznajemo od osnivača i vlasnice Dragane Tomić.

Časovi matematike planirani su, ili kao dopunska nastava, ili za najnaprednije. Časove će držaati jedan od najboljih profesora matematike u okruženju, koji ima uspešno višegodišnje ikustvo u držanju inividualnih i grupnih časova. Pored časova za osnovce i srednjoškolce, već od decembra će otpočeti i pripreme za upis na fakultete, odnosno polaganje prijemnih ispita.

Druga novina u PATTERSONU je Poslovna informatika. Poznavanje Poslovne informatike je sigurno nešto što fali mnogima u ovoj sredini, od poznavanja elementarnih stvari do ozbiljnog vladanja ovom danas neizbežnom sferom. Po završetku obuke, polaznici dobijaju Sertifikate koji važe na teritoriji cele Srbije. Časovi će biti organizovani u grupama od po šest polaznika maksimalno, grupisani zavisno od nivoa stečenog znanja, a kompletna obuka podeljena je u četiri dela. Nije planirano praćenje školske nastave, odnosno školskog programa, već osposobljavanje polaznika poslovne informatike za posao. Cilj je da se polaznik kompletno osposobi za rad na računaru i poslovno usavrši. Polaznici svakako mogu biti svih svih uzrasta i svih kategorija, uključujući i one koji su već zaposleni, a imaju nedostatke u poznavanju Poslovne informatike.

Svi zainteresovani za časove matematike i Poslovne informatike, mogu se javiti na broj telefona 065/ 3431-441. Prijave su do 15. oktobra.

Obrazovni centar PATTERSON nalazi se u centru Lajkovca, preko puta Gradske kuće, u ulici Slobodana Jovanovića br. 7.

Related posts