ZA PRVAKE POKLON PREDSTAVA NA OTVORENOM

 

Nakon pauze u realizaciji realnih programa, uzrokovane epidemiološkom situacijom, septembarski program Kulturnog centra „Hadži Ruvim“ Lajkovac otpočinje pozorišnim programom, i to tradicionalnom dečijom pozorišnom predstavom povodom početka nove školske godine i prijema prvaka.

Opština Lajkovac i Kulturni centar „Hadži Ruvim“ obezbedili su naime i na početku ove školske godine poklon predstavu za prvake. Ovoga puta, za 124 đaka prvaka, koliko ih ove školske godine ima u lajkovačkoj opštini, kao i za svu drugu zainteresovanu decu, biće odigrana dečja pozorišna predstava „Pipi na ostrvu sa blagom“ Balkanske pozorišne trupe ARA iz Beograda, po motivima dela Todeta Nikoletića. U režiji glumca Fuada Tabučića igraju Snežana Knežević i Fuad Tabučić i „mnogo ljutih gusara“.

Shodno okolnostima, umesto u sali Kulturnog centra, predstava će biti odigrana na otvorenom, na Gradskom trgu,  na platou Gradske kuće, u petak 11. septembra od 17 časova.

Pozorišna predstava za decu je deo, ove godine nešto izmenjenog i okolnostima prilagođenog, tradicionalnog svečanog prijema za đake prvake u opštini Lajkovac.

Related posts