MARKOVIĆI IZ SOVLJAKA OTVORILI PILJARNICU U LAJKOVCU 

 

Lajkovac je ove sedmice dobio novu piljarnicu. Novootvorena Piljarnica Marković 2020, vlasništvo je Natalije Marković iz Sovljaka i nalazi se na atraktivnoj lokaliji u centru Lajkovca, u ulici Kralja Petra Prvog broj 22, neposredno pored Mesare Breković i preko puta picerije Privilege. Radno vreme je od 7 do 19 časova svakog dana sem nedelje, kada je piljarnica otvorena od 7 do 13 časova.

Ono što je osobeno za novootvorenu piljarnicu u Lajkovcu je to, što je sva roba domaće proizvodnje, uvek sveža i stiže pravo sa Poljoprivrednog gazdinstva Marković iz Sovljaka i to po potrebi i više puta dnevno.

Vredni Natalija i Zoran Marković iz Sovljaka potpuno su predani ovom poslu. Povrtarstvom se intenzivno bave jednu deceniju, a zapravo su čitav život u povrtarskoj proizvodnji.

Mlada preduzetnica Natalija Marković, inače majka dva sina, novopečena vlasnica piljare je sa sobom u startu donela preduzetnički duh Tamnave i osvojila sve simpatije Lajkovčana. Simpatije su po svemu sudeći obostrane, jer je već nakon par dana rada u ovoj sredini Natalija prepuna utisaka: “Mnogo je lepo ovde. Sve je nekako toplo, ušuškano, narod je jako prijatan, otvoren, druželjubiv, svi su nekako ljubazni. Već prvog dana sam stekla sve te utiske i svaki novi dan donosi nove potvrde toga, koliko je narod ovde ljubazan i prijatan!”

Natalija Marković, vlasnica piljare ističe da je 90% robe u ponudi iz sopstvene proizvodnje; plasteničke i proizvodnje na otvorenom: “U ponudi imamo uvek sveže povrće iz naše proizvodnje po najpovoljnijim cenama. Tu je i širok asortiman voća i ostalog isključivo domaćeg povrća koje nabavljamo manjim delom i od naših proizvođača, kao i za piljarnicu neophodan širok izbor južnog voća.”

U namenski adaptiranom prostoru sva roba je sortirana i brižljivo i pregledno izložena. Taman kada se konstatuje da u piljarnici ima svega što je neophodno, preduzimljiva Natalija otkriva i nove planove: ” Za zimski period imamo u planu i da uvrstimo u prodaju kiseli kupus, slani i slatki program zimnice, sve naše proizvodnje. Dakle biće tu svega: ajvara, sokova, sirupa…sve zavisi od potražnje i od toga kako ćemo uspeti da se uklopimo, a trudićemo se da ponuda bude što raznovrsnija i da kupac dobije sve na ovom mestu i da bude zadovoljan. Akcenat nam je na kvalitetu i svežini, a nastojimo i da cene budu povoljne, pa već imamo i akcijske cene.”

Piljarnica Marković 2020 vrši i isporuku kupljene robe na kućnu adresu. Za sve veće isporuke, tipa gajbi, kutija, dostava je besplatna.

“Tu smo, za svaki dogovor”, poručuju Markovići, vidno zadovoljni prvim izuzetno pozitivnim iskustvima sa poslovanjem u Lajkovcu.

Za sve dodatne informacije i dostavu širokog asortimana uvek svežeg domaćeg povrća i voća iz Piljarnice Marković 2020 u Lajkovcu, zainteresovani Lajkovčani i svi iz okruženja se mogu javiti na broj: 064/ 932 – 38 – 86.

Nova piljarnica u Lajkovcu počela je sa radom u utorak 4.avgusta, a svi utisci dosadašnjih kupaca su isključivo pozitivni. Primedbi do sada niko imao nije, samo reči hvale: za asortiman, za kvalitet, za cene, a posebno za uslužnost.

 

Related posts