DONACIJA UDRUŽENJA “HAJR” PORODICI STEFANOVIĆ SA ČETVORO DECE

Udruženje žrtava nasilja “HAJR” uručilo je porodici Stefanović u Stepanju donaciju u garderobi, pelenama i hrani. Stefanovići imaju četvoro dece, od kojih najmlađe ima šest meseci, a najstarije šest godina. Jedino izvesno primanje im je dečiji dodatak.

Ovom donacijom zadovoljena je tek kap u moru potreba ove višečlane porodice, koja se sticajem složenih životnih okolnosti obrela u Stepanju. Deca su mala, potrebe velike, a mogućnosti porodice da se sve to izbalansira su minimalne.

Povodom realizovane akcije pomoći višečlanoj porodici Stefanović, koordinatorka lokalne kancelarije Udružeja “HAJR” u Lajkovcu Aleksandra Pilipović je za portal LAJKOVAC NA DLANU rekla:

” Akcijom udruženja donirali smo garderobu, pelene, obuću za decu i nešto hrane. Stefanovići imaju četvoro dece, uzrasta od šest meseci do četiri godine. Porodica, koju čine Snežana Radojković i Nenad Stefanović, sa četvoro dece živi u Stepanju. Svo četvoro dece su predškolskog uzrasta: dva dečaka od 6 meseci i četiri godine i dve devojčice uzrasta od dve i šest godina . Svi žive od dečijeg dodatka. Neša nastoji da uvek nešto radi, ali je idalje sve to nedovoljno i uvek treba za decu. Izvesno je da ćemo aktivnošću udruženja uspeti da obezbedimo za njih i garderobu za devojčice, televizor i nešto nameštaja. Za sada su im najpotrebnije pelene za bebu, koja ima svega šest meseci. Ako je neko u mogućnosti da pomogne ovoj porodici, bilo bi dragoceno.”

Šestočlanoj porodici Stefanović bi, pored pelena, garderobe i obuće za decu, opreme za domaćinstvo, u ovom momentu svakako bila bi najdragocenija pomoć u namirnicima.

Svi koji žele da svojom donacijom pomognu u ovoj situaciji, mogu se javiti lokalnom koordinatoru kancelarije “HAJR” Aleksandri Pilipović na broj: 064/ 501 – 0290.

Donacija porodici Stefanović je još jedna u nizu brojnih aktivnosti u organizaci lokalne kancelarije Udruženja “HAJR”, koja je u Lajkovcu otvorena pre nepuna dva meseca.

Related posts